Logotyp serwisu lamode.info

DZIEŃ OTWARTY DLA MEDIÓW Z SARENZA.PL

Znacie już sklep internetowy Sarenza.pl? Jeśli nie to zobaczcie naszą relację z jego dnia otwartego w iście francuskim klimacie, na który zostaliśmy zaproszeni 26 września.

DZIEŃ OTWARTY DLA MEDIÓW Z SARENZA.PL 8523 127099
REKLAMA

Croissanty, makaroniki, język francuski, super modne miejsce w Warszawie i dużo butów! Lepszego rozpoczęcia dnia nie mogliśmy sobie wyobrazić. 26 września zostaliśmy zaproszeni na dzień otwarty ze sklepem internetowym Sarenza.pl do kawiarenki Petit Apetit na ul. Nowy Świat w Warszawie. Firma pochodzi z Francji, więc tego dnia wszystko było w tradycyjnym klimacie tego kraju.

Na spotkaniu pojawił się prezes firmy oraz międzynarodowi pracownicy, którzy szczegółowo odpowiedzieli na pytania odnośnie strategii, działalności i planów Sarenza.pl. Na naszym rynku sklep pojawił się wiosną i możecie kojarzyć go ze współpracy z najpopularniejszymi blogerkami w kraju. Jednak poprzez przyjazność klientowi Sarenza.pl zasługuje na więcej uwagi. Sklep słynie przede wszystkim z ogromnej ilości obuwia, w którego sprzedaży jest wyspecjalizowany, ale na stronie znajdziemy także m.in. torebki. Charakteryzuje go ogromny wybór marek bowiem ma ich aż 485 i poza darmową dostawą na bezpłatny zwrot zakupionego towaru ma się niespotykane 100 dni. W czasie dnia otwartego ekipę Sarenza.pl odwiedziła m.in. Ania Bosak a my przez cały dzień nuciliśmy pod nosem francuskie piosenki.

Zakupy na Lamode